Stor røgmaskine: Stairville SF-1000 MKII med 1200Watt

 

  • kraftig tågemaskine med meget kort opvarmningstid og justerbar output
  • velegnet til mellemstore fest eller diskoteker
  • Timerfunktion, interval og output funktioner som nemt kan styres med den medfølgende multifunktionsfjernbetjening
  • Varmeelement: 1200 watt
  • Opvarmningstid: ca. 4 minutter
  • Output: ca. 275 m3 / min.
  • Tankkapacitet: 2 liter
  • Dimensioner: (L x W x H): 375 x 220 x 182 mm
  • Vægt: 5 kg

 

Lejepris

1 dag = 20 euro

3 dage = 25 euro

1 uge = 40 euro

Priser er naturligvis inkl. væske

 

Hvorfor skulle du leje en røgmaskine?

En røgmaskine lejer du fordi du gerne vil have det mest optimale ud af de lyseffekter du bruger til at lyse på dansegulvet med. Når lyseffekternes stråler skyder ud i luften kan man normalt ikke se strålerne men det hjælper røgen med til. Røgen optager luftpartikler i luften og lyset fra lyseffekten kan derfor reflektere på røgpartiklerne og man kan derfor se strålerne fra lyset. Der findes forskellige leje af røgmaskine som passer til hvilket behov du har.

 

Røgmaskiner og røgalarmer

Når du lejer røgmaskiner skal du være opmærksom på, om der er brandalarm på det sted hvor du skal bruge røgmaskinen. De fleste røgalarmer vil udløse en alarm når der kommer røg fra røgmaskiner lige meget hvilken type røgmaskine det er. Derfor er det en god ide at undersøge om der er en brandalarm og om den evt. kan sluttes i den afdeling hvor du skal bruge røgmaskinen.

  

Kontakt

Hvis du er interesseret i vores service, må du gerne ringe til os (00491606355485), vi taler dansk! Eller du kan bruge vores kontaktformular for at sende os en E-mail. Vi ville glæde os at høre fra dig.

Få dit individuelt tilbud, som matcher dine ønsker og ideer.

 


 

Levering & opsætning

Selvfølgelig leverer vi det ønskede udstyr, sætter det op og efter festen kommer vi og henter det igen. Så du får muligheden for at fokusere på den videre organisering af din fest. Skriv direkte til os for at få dit personlige tilbud

eller vil du hellere selv bygge det op?

Det kan du sagtens! Du får en introduktion & en detaljeret vejledning fra os.

 


Vi er et erfarent & kompetent team som tilbyder den højeste grad af kundetilfredshed, overbevis dig selv!

Klik her for vores anmeldelser på Google
Her kan du se vores referencer
Her kan du finde os på Facebook